august, 2015

tue25aug18:3020:30DCCC Shanghai: evening speaker 'Glæden ved Forandring' med Mads Vangsø18:30 - 20:30 Event Organized By: Danish Chamber of Commerce in China Shanghai Country:ChinaCity:Shanghai

more

Event Details

Glæden ved Forandring med Mads Vangsø (in Danish)

Glæden ved forandring” er et sjovt foredrag om forandring, motivation og arbejdsglæde.

Tag med på en særdeles humoristisk og betydningsfuld personlig rejse – forfriskende anderledes og uden teoretiske floskler. Få inspiration til hvordan vi som mennesker og medarbejdere lettere får succes med de forandringer, vi alle skal igennem. Mads fortæller, på sin helt egen nærværende og enkle måde, om al den modstand og alle de udfordringer, der dukker op, når vi ønsker at forandre noget.

Man vil gerne have forandring til at fremstå som noget af det letteste og mest naturlige i verden. Det er det ikke. Det strider som udgangspunkt mod vores natur at forandre noget som helst.

Mads mener, det er på tide, at der er nogen, der lige dvæler ved den række af muligheder, og umuligheder, der kan følge i hælene på store beslutninger, hvad enten de er planlagte eller kommer helt naturligt.

Når Mads Vangsø har været på besøg, vil deltagerne se forandringerne i et nyt og positivt perspektiv.

Om speakeren

 

Mads Vangsø er kendt for at være en særdeles underholdende og skarp mand. Blandingen af humor og alvor er Mads´ varemærke. Hvad enten du har siddet i bilen, drukket morgenkaffe i køkkenet eller været på arbejde, så har du haft Mads i øret på et eller andet tidspunkt. Sådan har det været siden gennembruddet som idémand og medvært på det legendariske ”Tæskehold” på P3. Senere stod Mads i spidsen for Radio100`s succesfulde morgenprogram, “Mads om Morgenen”. Her interviewede Mads omkring 300 gæster om året – alt fra kunstnere til politikere og forretningsfolk.

I flere år var Mads en af de mest efterspurgte komikere. Han sagde farvel til landevejen for at blive en af landets bedst tænkende radioværter, simpelthen fordi han besad – og fortsat besidder – et unikt nærvær, når det gælder om at skabe glæde og inspiration hos tilhørerne, medværter og gæster.

Bag de markante briller gemmer sig en særdeles motiverende og iderig 43-årig mand, der elsker at inspirere andre og se mulighederne omkring dem. Man møder altid en stor begavelse, et venligt sind og et godt grin i samvær med Mads.

Udover radioen, som har fyldt det meste af Mads’ voksne liv, så har han bl.a. været personlig rådgiver for en statsminister. Han har været vært på Kronprinsparrets kulturpris og Melodi Grand Prix. Han har været dommer i “Scenen er din” på TV2, været vært på årets TV-program “Gu`skelov du kom” på TV3, og senest var han manden, der styrede begivenhederne på TV2 Zulus succesprogram “Argh! Det gjorde jeg bare ikk’”.

Time

(Tuesday) 18:30 - 20:30

Organizer

Danish Chamber of Commerce in China ShanghaiTian An Center 338 Nanjing Road West, 4th Floor Shanghai 200003 P.R.C.

X