december, 2015

thu24dec15:0022:00Julaften i Singapore 201515:00 - 22:00 Norsk Sjømannskirke i Singapore, 300 Pasir Panjang Road Singapore , 118640 Singapore Event Organized By: Norsk Sjømannskirke i Singapore Country:SingaporeCity:Singapore

more

Event Details

Juletre

Tradisjonen tro inviterer vi til julaftenfeiring på Sjømannskirken. Det blir julaftengudstjeneste først og deretter tradisjonsrik julekveldsfeiring med julebuffet og dessertbord, gaver til barna, juletregang, musikalske innslag, fellessang med mer. I fjor deltok 200 personer. Vi ser frem til en flott julaften i år også!

Gudstjeneste kl. 15:00 
Tradisjonell julaftengudstjeneste for hele familien ved sjømannsprest Kristian Engelstad Kvalem. Gudstjenesten varer ca 45 minutter. I pausen før julemiddagen serveres setter vi på julefilmer for barna i 2. etg. mens vi rigger bord, stoler og dekker på og pynter nede til julemiddagen. Dette er en stor jobb som skal gjøres på kort tid, så vi setter veldig pris på hjelp fra gjester!

Julaftenfeiring kl. 18.00
Julebuffet med ribbe, pinnekjøtt og tilbehør
Egen buffetavdeling med svensk julemat
Dessertbuffet
Musikalske innslag
Fellessang
Lucky Draw
Julenissen kommer med pakker til barna
Juletregang
Masse hygge og julekos

Påmelding
Send mail til singapore@sjomannskirken.no. Husk navn på alle deltakere og antall voksne, studenter, barn (3-14 år) og små barn (0-3 år). Man kan også skrive seg på påmeldingsliste som vil bli liggende på kirken.

Priser
Barn under 3 år: Gratis (ta med pakke)
Barn 3-14 år: SGD 50,- (ta med pakke)
Studenter: SGD 75,-
Voksne: SGD 100,-
Betaling skjer kontant eller med sjekk ved oppmøte på julaften.

Julegaver: Alle som har med seg barn (0-14 år) må ta med en innpakket gave pr. barn til ca. SGD 15,-. Gavene gis ved ankomst og sorteres i tre aldersbestemte gavebokser. Kjøp gjerne noe som er relativt kjønnsnøytralt.

Transport: Vi oppfordrer alle til å benytte offentlig transport (taxi, MRT eller buss) denne dagen. Se transportdetaljer her. Det blir mulig å kjøre opp bakken til kirken med taxi eller privatbil, sette av folk og kjøre ned igjen, men ingen parkering på toppen eller i bakken på julaften. Parkeringsmuligheter fins på nabokirken og Science Park II.

Hjertelig velkommen til å feire julaften på Sjømannskirken i Singapore!

Bilde Jul Stud

Time

(Thursday) 15:00 - 22:00

Location

Norsk Sjømannskirke i Singapore

300 Pasir Panjang Road Singapore , 118640 Singapore

Organizer

Norsk Sjømannskirke i Singaporehttp://www.sjomannskirken.no/singapore

X