november, 2015

sat21novAll Daysun22Julebasar 2015(All Day) Danish Seamen's Church, 10 Pender Road Singapore 099171 Event Organized By: Danish Seamen's Church Country:SingaporeCity:Singapore

more

Event Details

Igen i år er den danske sømandskirke klar til at byde alle velkommen til den altid stemningsfyldte julebasar. Basaren vil strække sig over to dage i weekenden d. 21. og 22. November 2015. Her åbnes dørene begge dage kl. 11.00 og bliver ved indtil kl. 16.00.

Som altid ønsker julebasaren at bringe den danske julestemning til Singapore. I løbet af de to dage vil kirken summe af liv og dufte af jul. De besøgende vil have mulighed for at købe hjemmelavede adventskranse, tidlige julegaver og dekorativt julepynt. Men julen skal også smages. I sømandskirken har vi sørget for, at der også kan handles ind til det klassiske danske julebord. Om man er til flæskesteg eller rullepølse, eller om det er grødrisen og vanillestangen som mangler, så kan det købes på årets basar. Men hvis man ikke kan vente helt til jul med at smage, så sælges der også traditionel julemad i vores madboder.

Vi ser frem til at byde velkendte ansigter og nye bekendtskaber velkommen til to dage i julehyggens tegn.

Det praktiske
Da sømandskirken er placeret på toppen af Mount Faber er der desværre begrænset mulighed for parkering af egen bil. Derfor har vi i stedet sørget for en gratis shuttle bus. Bussen vil køre fra den offentlige parkeringsplads ved Seah IM, lige overfor Habour Front centre. Lørdag kører bussen fra kl 10.30 til og med 16.30. Søndag starter den kl 11.00 og kører sidste tur kl 16.00.

Basaren er fyldt med spændende brugskunst, søde sager og lækker julemad til at stille sulten. Vi vil derfor råde vores gæster til at medbringe kontanter, hvis de skulle blive fristet til at købe noget.

Julebasargruppe
Basaren er en begivenhed der bliver til med hjælp fra mange af de herboende danskere. Her koges risengrød til ris a la mande, bages småkager, hakkes løg til hotdogs og smørers smørrebrød i lange baner. Uden alle de frivillige arbejdstimer ville det store arrangement ikke kunne finde sted. Overskuddet fra arrangementet er et betydeligt bidrag til kirkens økonomi.

Derfor har julebasargruppen altid brug for en ekstra hånd. Man kan være frivillig hjælper på rigtig mange områder. Det kan være alt fra produktion af julevarer, forberedelse af mad, hjælpe med opsætningen og til at stå for salget på selve basaren. Vi har det hyggeligt og sjovt, mens vi arbejder, og det er en rigtig god måde at møde nye og gamle danskere i Singapore på. Tag kontakt med kirkens medarbejdere for at få mere at vide.

Overskuddet fra arrangementet er et betydeligt bidrag til kirkens økonomi.

Time

november 21 (Saturday) - 22 (Sunday)

Location

Danish Seamen's Church

10 Pender Road Singapore 099171

Organizer

Danish Seamen's Church

X