april, 2016

sun24apr19:0020:30SwedCham Beijing: Läget vid ”hemmafronten” och vad gör en svensk försvarsattaché i Kina och Nord Korea?19:00 - 20:30 Radisson BLU Hotel Beijing, 6A, East Beisanhuan Road Chaoyang District, Beijing, China Event Organized By: Swedish Chamber of Commerce Beijing Country:ChinaCity:Beijing

more

Event Details

Chamber light: Svenska Handelskammaren i Peking har nöjet att bjuda in Flottiljamiral Mats Fogelmark, försvarsattaché vid svenska ambassaden i Beijing och med sidoackreditering i Pyongyang, till en kväll där Mats delar med sig av sina erfarenheter både från nationella och internationella militära befattningar.

Välkomna till en kväll med social samvaro och intressanta diskussioner! Mats kommer även att prata om läget på hemmafronten och hur det är att inneha uppdraget som försvarsattaché vid svenska Ambassaden i Kina och NordKorea.

Presentationen kommer att vara på svenska.

Mats Fogelmark har för närvarande befattningen som försvarsattaché vid Sveriges ambassad i Kina och Nordkorea och han har även blivit utsedd till att vara s.k. Chairman of the Beijing Military Attaché Corps.

Mats har haft varierande militära befattningar både nationellt och internationellt. Han har tjänstgjort som militärobservatör och teamleader i Sarajevo och Krajina i det forna Jugoslavien och även som ställföreträdande delegationschef för den svenska övervakningsdelegationen i DMZ på den koreanska halvön. Den senaste befattningen var som svensk förbindelseofficer och ”Chairman of the Coalition Forces” på ett amerikansk högkvarter i USA med uppgift att bekämpa internationell terrorism.

Nationellt har Fogelmark bl.a. varit chef för marinens helikopterbataljon samt innehaft olika befattningar inom den militära underrättelse och säkerhetstjänsten.

Price: 

150RMB medlemmar, ikke medlemmar 600RMB

Click on link under ‘learn more’ below for booking!

 

Time

(Sunday) 19:00 - 20:30

Location

Radisson BLU Hotel Beijing

6A, East Beisanhuan Road Chaoyang District, Beijing, China

Organizer

Swedish Chamber of Commerce BeijingRoom 313, Radisson BLU Hotel, 6A, East Beisanhuan Road Chaoyang District Beijing 100028, China

X